Droomlandschap met palmbomen

Droomlandschap met palmbomen | 2016 | DO
Lig je daar tussen de klavers, de maan sluit haar oog.
Alles wijst erop dat je toch gezien wordt ook al liggen jullie te niksen.
Zo ontstaan dromen, op de golven van je bestaan en dat is als een landschap vol palmbomen met hoogte- en dieptepunten.
(Soms werden het nachtmerries als wakker zijn te moeilijk was).

Toen ik niet echt sliep

Slaap, moe, ga ik slapen of ga ik wat doen? Maakte een foto van mezelf en deed alsof ik sliep (ik hou niet van alsof… maar dat lukte me niet toen ik echt sliep…). En maakte ook een foto van mijn oog. Welke camera ik toen gebruikte weet ik even niet meer. Ook had ik toen (en nog altijd) mooie grote klavers in de tuin, wat een geluk! Van de maan bestonden al veel foto’s en toen ontstond deze plaat. Lekker luieren en dromen onder de palmbomen.

Tip: “Blijf lange tijd niksen tussen de klavers als merries en moe blijven bestaan en blijft het van belang je zienswijze op je bestaan aandachtig na te gaan”.

Grafische banner collage ontworpen in 2016.
Gedicht op 28 augustus 2023.
Woordspinsel op 22 en 23 september 2023.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *