Hier kun je Docreation alvast een beetje leren kennen.

Missie en visie

Docreation vind maatschappelijke, duurzame en persoonlijke ontwikkelingen belangrijke gebieden voor een gezonde wereld en samenleving. Daarvoor wil Docreation zich extra inzetten. Het is haar missie een bijdrage te leveren om mensen, de aarde en de markt meer met elkaar in balans te brengen.

Door mooie, kleurrijke, op maat gemaakte communicatiemiddelen te ontwerpen ontstaat er een functioneel middel waarmee er meer verbinding ontstaat tussen mensen en bedrijven. En dat kan deuren openen naar nieuwe mogelijkheden en een motivatie zijn om te blijven ontwikkelen.

 

“People, Planet, Profit en Purpose zijn de 4 P’s waar ik inspiratie uithaal”.

 

Meer over Dorien

Sinds 7 januari 2019 ben ik gestart als ZZP-er, ik kom dus nog maar net kijken. En daar kun je misschien wel van profiteren. Maar ik ben zeker geen groentje in het grafische vakgebied, met de kennis en kwaliteiten die ik bezit wil ik me graag inzetten voor jou!

Ik woon op de grens tussen Twente en Salland, in het dal van de Sallandse Heuvelrug en daar waar de Regge doorheen kronkelt. In het dorpje Nijverdal. Een Ideale uitvalsbasis tussen Enschede, Zwolle en Deventer.

Ik werk vanuit huis en heb een prettige werkplek waar ik opdrachten goed kan uitwerken. Naast de 4 P’s waaruit ik mijn inspiratie haal zijn de waarden verwondering, respect en vertrouwen ook een drijfveer voor mij om tot mooie wederzijdse resultaten te komen.

Wil je me nog wat beter leren kennen dan spreek ik graag af voor een kennismakingsgesprek.

Dorien de Groot